Crazy Dual Keyboard Show "Keylicious"

 

Neem 2 van Nederlands beste allround entertainers, zet ze op een podium met de beste en modernste keyboards, showverlichting en een zaal vol enthousiast publiek die bovendien zelf het grootste deel van het gespeelde repertoire kunnen bepalen... Dan heb je  het ongekende en veelzijdige show- en feestconcept van KEYlicious! Dat is livemuziek met dubbel entertainment 'power' voor uw party! Op gepaste muzikale wijze weet KEYlicious u en uw gasten te trakteren op een muzikale belevenis. Wij zeggen altijd: het leven is een feest, maar door alleen de slingers op te hangen ben je er nog niet. Wij maken het feest pas écht compleet Het ene moment ingetogen en het andere moment weer over de top!  

KEYlicious staat garant voor een perfect verzorgde muzikale invulling van uw feest of evenement. Of het nu gaat om livemuziek voor een bruiloft, bedrijfsfeest, privé-party of een optreden tijdens een bijzonder evenement. Deze door de wol geverfde muzikanten en entertainers brengen met een swingende Dueling-Keyboard-Show met een enorme entertainment waarde. 

 

Deze show is een zeer betaalbaar alternatief voor de veel duurdere pianoshows. Bij elkaar opgeteld heeft KEYlicious meer dan 70 jaar podium ervaring. Het kan dus niet anders dan dat uw feest op het gebied van het muzikale entertainment volledig zal slagen. Deze jaren lange ervaring in combinatie met een professionele aanpak, een aanstekelijk enthousiasme en passie voor live-muziek zorgen voor een onvergetelijke muzikale invulling van uw feest of evenement.

 

 

Het plezier straat van hun performance af. Mede hierdoor weet KEYlicious de juiste snaar te raken bij het publiek.KEYlicious - De Sensatie Op Uw evenement

 

KEYlicious bestaat uit 2 top-entertainers die muzikaal hun mannetje staan. Dat zit goed in elkaar. Maar met alleen goede muzikanten en entertainers is het nog niet compleet... een feest vraagt vaak om aankleding, om toeters en bellen. Ook daarin zal KEYlicious u niet teleurstellen. KEYlicious beschikt over een moderne lichtinstallatie, met licht-effecten en een prachtige LED backdrop (een decor met 176 LED's) voor een fantastisch effect. Daarnaast werken wij met de nieuwste, zeer compact speaker systemen die werken volgens het zgn. line-array principe. Kort gezegd; deze techniek wordt ook gebruikt bij mega PA systemen bij grote (stadion) concerten. De line-array techniek zorgt ervoor dat het geluid overal optimaal wordt waargenomen, Zowel voor- als achter in de zaal. Zonder dat het publiek bij de speakers 'weg geblazen' wordt. Bij KEYlicious wordt dus ook de techniek tot in de puntjes geregeld.

 

Crazy dual keyboard show - smal

2 zingende entertainers met keyboards

inclusief geluid en licht voor 4 uur. 

 

Crazy dual keyboard show - medium

2 zingende entertainers met keyboards & zangeres

 inclusief geluid en licht voor 4 uur. 

 

Crazy dual keyboard show - large

2 zingende entertainers met keyboards & Gitarist & Zangeres

inclusief geluid en licht voor 4 uur.