Arthuro, keyboard's & zang, geboren te Den Haag in maart 1957 is inmiddels een door de wol geverfde zanger/muzikant. Hij begon zijn carrière in 1977 als drummer in de Band “Friction” die twee jaar later een vervolg kreeg als de band "Twilight". 

 

Toen de band na 5 jaar uit elkaar ging richtte hij samen met Harry Wolf de nieuwe 5 mans super formatie "Desire" op, die landelijk veel bekendheid kreeg.

  

Speelde in voorprogramma's van o.a. Saskia & Serge, Rob de Nijs, Ben Cramer, Imca Marina, Maywood, Gordon en Marco Borsato. In 1995 begon hij met bassist Harold Versluijs een duo onder de naam "Spirit" en is sinds 2001 allround zanger/entertainer.

 

Hij heeft oog voor sfeer en publiek. Oor voor zowel geluidskwaliteit als volume. Dit laatste weet hij uit ervaring en kan niet vaak genoeg benadrukt worden. En staat hij op de bühne dan geeft hij zich helemaal.

Bruiloft, bedrijfsfeest, voetbalvereniging, restaurants, hotels, braderie of bruin café, van intiem diner tot dansschool, achter het biljart of voor de minister, hij voelt zich overal in zijn element. Door zijn brede allround repertoire van bijna 1500 nummers kan hij werkelijk aan iedere gelegenheid een bijdrage leveren.