ADS-Geluidsstudio

de betaalbare opnamestudio voor en door muzikanten in Den Haag!

 

 

ADS-Studio is een professionele geluidsstudio gespecialiseerd in audioproducties. Wij zijn allround en leveren een zeer betaalbaar totaal pakket: van idee tot CD. Ben je een zanger, zangeres, instrumentalist, solo of met een complete band? In onze moderne en goed uitgeruste studio zorgen wij voor een professionele opname die klinkt als een klok! Of het nu gaat om een demo of een complete CD productie wij begeleiden het gehele traject met onze jarenlange ervaring en expertise. Als geen ander weten wij waarover we praten, de engineers van ADS-Studio hebben hun sporen niet alleen verdiend als producers of technici, maar zijn zelf allround professionele muzikanten. 

 

Over een muzikaal gehoor hoef je ons niets te vertellen… De techniek in onze studio is mooi, maar het werkt pas wanneer de ‘basis’ goed is! Voeg hier onze ervaring, enthousiasme en passie aan toe en je zult begrijpen dat ADS-Studio & Music Productions bij uitstek de perfecte partner is voor alle denkbare audio producties.

Bij ons ben je ook aan het juiste adres voor het produceren van commercials, jingles of het  laten maken van orkestbanden.

 

Neem gerust een kijkje op onze nieuwe website. Zijn er vragen over de diensten die ADS-Studio kan leveren?

Neem dan gerust, uiteraard geheel vrijblijvend, contact met ons op. Net zo vrijblijvend is het maken van een afspraak. Laat je verrassen door de mogelijkheden en ons aantrekkelijke voorstel. Want ook de prijzen van onze studio zullen als muziek in je oren klinken. 

 

ADS-Geluidsstudio werkt tegen de scherpste tarieven in studio-land!